Getuigenissenvan klanten

Ik leerde Lynn kennen nog voor ze aan Make-Up Lynn begonnen was. Tijdens haar opleiding heb ik mogen ondervinden dat ze een waar talent heeft. Ze kent echt haar vak en weet hoe ze mensen op hun gemak moet stellen. Met volle vertrouwen heb ik haar mijn bruidsmake-up en -manicure laten doen in 2011, en heb daar nog geen moment spijt van gehad! Regelmatig ga ik nog terug voor pedicure en ben steeds tevreden met het resultaat. Lynn, ik wens je nog veel succes toe in alles wat je onderneemt!

Kathy

Ik leerde jou kennen via mijn nichtje. Voor mijn huwelijk zocht ik iemand om mijn make-up te verzorgen. Ik kwam langs voor een proef make-up en ik was onder de indruk van jouw werk. Doordat jij ook naar huis komt, was dit handig meegenomen. De dag zelf kwam je langs om mezelf en nog 3 anderen te verzorgen. Alle 4 zagen we er stralend uit. De make-up bleef de hele avond, tot de ochtend. De hele dag door kreeg ik alleen maar positieve reacties. Wanneer ik in de toekomst nog wens opgemaakt te worden, maak ik zeker een afspraak met jou! Alvast bedankt, we beleefden een hele mooie dag en daar zat grotendeels zowel mijn kapsel en als make-up voor iets tussen!

Kaatje

Bedankt voor de leerrijke & leuke avond! Voor herhaling vatbaar!

Ann

Ik kreeg van mijn dochters een ” sessie” gelishnageltjes cadeau. Wellicht omdat ze in de grond zakten van schaamte wanneer ik weer zelf eens een poging ondernam om mijn nagels een kleurtje te geven. welnu, ik was bijzonder aangenaam verrast: superlieve ontvangst prachtig materiaal supernetjes en toch gezellig een leuke babbel EN: een knap advies voor de aankoop van mijn onmisbare mascara kortom: ik ben nu al fan en van zodra mijn hectische periode achter de rug is mag je mij zeker opnieuw verwachten!

Anneke

Van harte bedankt voor alles wat we via jou mochten ervaren. Het was een fijne ervaring en ik heb zoveel bijgeleerd. Bedankt.

Carine

Ik ben bij jou terechtgekomen via een collega van op mijn werk. We hebben dan tesamen met een aantal collega’s een workshop bij jou gevolgd en dat was zeker in orde.

Christine

Wij hebben elkaar leren kennen in de schoonheidsschool en herinner mij dat je fantastisch goed kon maquilleren, vandaar dat ik graag nog eens bij jou de workshop make-up wou volgen. Dit was een zeer toffe ervaring en een leuke meidengroep. Doordat het zo goed was meegevallen had ik zin gekregen om de workshops zelf bij mij thuis te geven.

Daphné

Jij doet dit werk met volle overgave. Steeds vernieuwend en creatief. Geen enkele vraag is je teveel!

Djille

Ik ga regelmatig bij Lynn om mijn Nageltjes te doen :-) ze staat je altijd met een grote glimlach op te wachten, je voelt je steeds erg welkom! Tijdens de manicure kan je bij Lynn steeds terecht voor een supergezellig babbeltje. En op het einde een heerlijke handmassage met een schitterend resultaat :D ik krijg steeds heel veel complimentjes over mijn nagels. Lynn deed ook eens mijn make-up, ikzelf vond het super gedaan en aan de complimentjes te horen waren velen het met me eens :-) Lynn legde me haarfijn (stap voor stap) uit hoe ik dit zelf kan doen, waardoor ik voor een feestje nu ook zelf mijn make-up kan doen! Danku Lynn!!!

Fien

Via familie kwam ik bij jou terecht. Ik was en ben nog steeds enorm tevreden telkens ik bij jou vertrek. Je bent heel goed in alles wat je doet! Elk deel van je werk doe je met volle overgave en overtuiging, gaande van een wenkbrauw in perfecte vorm te brengen tot het uiteenzetten van een volledige workshop voor een ganse groep. Je bent steeds leergierig om nieuwe technieken onder de knie te krijgen en nieuwe producten te leren kennen. Elke vraag wordt steeds perfect beantwoord en met zoveel enthousiasme dat het aanstekelijk werkt om iemand zo gepassioneerd bezig te zien. De enige tip die ik je kan geven is blijf vooral jezelf. Want bovenop je professionalisme ben je dan ook nog eens een van de mooiste mensen die ik ken, innerlijk en uiterlijk!

Gretel

Via een flyer in de Infraligne-vestiging in Aalst kwam ik te weten dat Lynn make-upworkshops organiseert. Aangezien het concept me meteen aansprak, heb ik me ingeschreven en ik werd niet ontgoocheld: in een groepje van vier leerde Lynn ons in drie stappen, verspreid over drie avonden, hoe we ons gelaat beter konden verzorgen en opmaken. Hoewel ik niet helemaal een leek was, heb ik enorm veel bijgeleerd! Bovendien zorgde de kleinschaligheid van het groepje voor een gezellige sfeer. Een aanrader!

Annelies

Ik volgde de make up workshop enkele jaren geleden, en was hier heel enthousiast over! Ik heb heel veel bijgeleerd en pas de meeste dingen thuis nog steeds zelf toe. De workshop was heel praktisch en individueel. Lynn nam de tijd om je vragen te beantwoorden, en demonstreerde zonder problemen wanneer ik zelf in de knoei zat met alle borstels en kleurtjes :-) Ik voelde me echt op mijn gemak!! Een tevreden mens keert altijd terug, en daarom ben ik nog steeds trouwe klant in het salon. Ik ga regelmatig langs voor een gelaatsverzorging, pedicure, cadeaubon, make up,... Elke keer ik binnenwandel word ik onthaald met een grote glimlach en een luisterend oor. Doe zo voort!!

Helen

Bedankt voor de goede en lieve zorgen. Ik heb heel wat opgestoken over een correcte verzorging van mijn gelaat. Vroeger besteedde ik weinig tijd aan het opsmukken van mijn gelaat maar nu ik eindelijk wat meer tijd krijg voor mezelf vind ik het belangrijk om me correct te verzorgen. Mijn medestudenten vonden het resultaat van je “werk” geslaagd maar het belangrijkste was de positieve commentaar van mijn man. Dank voor het stappenplan. Ik zal het nog eens goed doornemen met de producten en het persoonlijke advieskaartje erbij en aanvullen met enkele praktische raadgevingen van jou.

Hilde

Ik was heel tevreden , en heb ook succes met mijn poeder :)

Ingrid

Ik wil nog bij jou langs komen omdat ik zeer tevreden ben over je werk!

Katja

We hebben héél positieve en lieve reacties gekregen van de dames, ze hebben de dag van hun leven beleefd. Bedankt voor de toffe samenwerking !

Wouter

Nogmaals bedankt voor de leuke en interessante avond. Het was echt fijn.

Tine

Een langdurige vriendschapsband die het bewijs is dat je niet elkaars deur moet plat te lopen om elkaar niet te vergeten. Ik heb je start van je professionele carriere mogen meemaken en je altijd zien groeien. Dat groeien is een logisch gevolg van je vriendelijkheid, charme, en mooie glimlach. Op onze huwelijksdag heb jij de make up van ons en enkele gasten voor je rekening genomen. Tijdens deze toch wel spannende (stresserende) gebeurtenis zorgde jij ervoor om ons terug tot kalmte te brengen en te laten genieten van de verzorging. Ondanks onze vriendschap zorgde je toch voor een professionele benadering! Lynn je weet van aanpakken met je originele ideeen, doe zo verder!

Stefaan

Ik ben bij jou terecht gekomen met dat ik jou heb leren kennen! Ik ben enorm tevreden over jou werk en jou klantvriendelijkheid! Altijd zal ik bij jou blijven komen, helemaal tevreden zeker weten!! Trouwfoto heb ik nog niet, maar alst zover is ga ik ZEKER aan jou denken vr mijn make up!

Soraya

Ik heb samen met een vriendin de make-up workshop gedaan bij Make-up Lynn. Deze workshop zorgde ervoor dat ik mezelf nu meer en meer ga opmaken, voor verschillende feestjes, met de nodige complimentjes tot gevolg. Deze workshop was zo leuk en leerrijk dat ik sinds dan geen enkele workshop van Make-up Lynn wil missen. De “Dita Von Teese” workshop en de workshop waarbij we onze eigen manicure deden waren ook toppers. Natuurlijk kan je bij Lynn ook steeds terecht voor de nodige ontspanning en relaxatie, ik heb al kunnen genieten van een manicure, pedicure en gelaatsverzorging.

Shani

Je doet je werk gewoonweg goed en met liefde. Als ik mij laat verzorgen dan ben jij de eerste waar ik aan denk, en waarom? omdat ik er echt naar uitkijk om bij jou te komen.

Nancy

Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de info! We hebben veel bijgeleerd!

Melissa

Nogmaals super bedankt voor zaterdag. Jullie hebben er echt wel iets moois van gemaakt. We zagen er allemaal perfect uit, een hele dag.

Lisl

Ik heb onlangs een pedicure laten doen en ik was er erg tevreden van. Lynn doet haar werk grondig en met plezier, dat merk je. Ze doet haar werk met hart en ziel waardoor het erg aangenaam is om er te vertoeven. Ook de make- up creaties zijn steeds prachtig gedaan. Ze brengt de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar boven.

Liesje

Ik ben bij jou terecht gekomen via Stefaan en het uitgangsleven in de Sotto’s ? En zo heb ik je beter leren kennen en heb ik het begin van je carrière als zelfstandige meegemaakt! Ik ben altijd al heeeel tevreden geweest. Wanneer ik met een speciaal feestje zit, kom ik altijd bij jou voor de maquillage en het is altijd super gedaan! Je weet wat er het beste afgaat bij je klanten en dat is wel leuk! Ook de mama en meter waren zeer tevreden van de maquillage op mijn huwelijksdag. In de toekomst blijf ik beroep doen op u, je bent alleen maar een aanrader!!!

Liesbeth

Ik ben bij jou terechtgekomen via Nathalie Van Der Elst die jou aangeraden had. Ik heb met haar op hogeschool gezeten en zocht iemand voor bruidsmakeup uit de buurt. Ik had snel een antwoord :-) . De gezichtsbehandeling dat in het bruidspakket zit met gezichtsmassage was zalig en echt relaxerend. Op de dag van het huwelijk zelf was ook alles tiptop in orde volgens de proefmakeup die we besloten hadden. Mijn schoonmoeder die ook door jou geschminkt was, heeft zeer veel complimentjes ontvangen op haar makeup. Ik zou zeker terugkomen voor de gezichtsbehandeling en ook de gelish nagellak. Jouw prijs/kwaliteit zit meer dan goed en daarbovenop een herl sympathiek meisje en goede ontvangst! Ik was ook bijna de vrijgezellen vergeten dat ook in de smaak gevallen is. De vriendinnen en ik hebben goede tips meegekregen en ik kreeg te horen dat ze de week nadien al de besproken producten in huis aan het halen waren :-)

Leslie

Een tip voor je workshops: Je had een heel mooi blad gemaakt over de nagelverzorging – misschien aan de andere kant van het blad je gegevens zetten naam en contactgegevens, website andere diensten die je doet (eventueel met prijslijst?) Ook van alle producten die je gebruikt hebt, een mini voorraad en een klein prijslijstje op de tafel leggen eventueel kleine flesjes – verkoopt mss snel want je wil het thuis ook goed doen zoals jij het toonde? Je mag gerust een beetje commercieel zijn – ze zijn tenslotte vrij om het te kopen maar als het er is neem je het sneller mee dan dat je nog eens moet terug keren. Van de workshop hoorde ik van allemaal goeie reacties en het was een gezellige avond met de collega’s!

Anja