Blog

Wat is STUDIO PINK?

Welkom!

Hey!

Mocht je nieuw zijn bij het ontvangen van de nieuwsbrieven van de beauty bar: ik ben Lynn, mama van Max -9 maanden- en ik ben intussen ook al 7 jaar verliefd op zijne papa.

Naast de beauty bar werkte ik in 2019 aan een idee en werd mijn nieuwe hobby een vast project om te lanceren. Dat viel nu net samen met een ongelukkig moment -CORONA- maar toch heb ik besloten om het niet uit te stellen of af te blazen.

STUDIO PINK is ontstaan om mensen blij te maken en voor mensen die het geluk willen vinden in kleine dingen en vooral: dat delen met anderen.

Het voorlopige aanbod bestaat uit 2 delen:

De gelukspotten

De testfase van de “GELUKSPOTTEN” was een succes dus we gaan er zeker mee verder. Op dit moment zijn ze uitverkocht. Er komen nieuwe versies die nóg beter zullen zijn. Maar er is meer...

Wat is een gelukspot?

De kaartjes

De testfase van de kaartjes loopt momenteel nog op volle toeren. Dankzij mijn lieve klantjes en volgers van #makeuplynnbeautybar, waarvoor dank!

Deze eerste collectie heet #pinkpower en je kan een set kopen van 10 kaartjes aan €10. Daarna worden ze duurder.

Er wordt intussen ook gewerkt aan een nieuwe collectie met nóg betere kwaliteit en omslagen.

Wil jij graag deze eerste collectie steunen en meehelpen om positieve vibes te versturen in angstaanjagende tijden? Bestel ze dan nu via de webshop van de beauty bar!

Wanneer je enkel kaartjes besteld en GEEN andere producten, gebruik dan KORTINGSCODE "KAARTJES" om geen verzendkosten te betalen.

Deze zijn al toegevoegd wanneer je "enkel kaartjes" selecteert in het keuzemenu!

Ik bestel een setje PINK POWER

Scroll verder om een GRATIS setje te krijgen

GIVE AWAY

Er loopt momenteel een actie op FB en IG.

Je kan 6 setjes winnen, 1 voor jou en 5 voor jouw 5 besties.

Je doet me een héél groot plezier om mee te doen aan deze wedstrijd zodat ik dit project kan opbouwen naar iets moois en heel veel liefde, vriendschap en goeie vibes te verspreiden in de toekomst.

Dankjewel alvast.

XOXO

STUDIO PINK op facebook

STUDIO PINK op instagram

PS: de webshop is terug aangevuld! Yay!