Blog

Hoeveel product hebben we nu juist nodig?

Beste Beauty

De voorbije 11 jaar zag ik in workshops vooral verkeerd gebruik van producthoeveelheden tijdens de skincare routine.

Eigenlijk wordt er meestal veel teveel gebruikt zelfs waardoor je heel veel verspilling van product veroorzaakt én het is ook niet goed voor jouw portemonnee.

Ik krijg er dan ook regelmatig vragen over bij aankoop van skincare producten. "Hoeveel moet ik hiervan gebruiken per keer?"

Daarom geef ik jou in deze nieuwsbrief graag enkele richtlijnen mee. In onderstaande overzichtjes kan je kiezen tussen de groottes van fruitjes, nootjes & product. Kijk wat jij het makkelijkst vindt om te vergelijken en ontdek of jij kan besparen of net iets minder zuinig moet zijn.

Nog meer vragen hierover? Laat het mij weten en stuur mij een berichtje.

Prettige zondag x

Klik hier om te webshoppen

Klik hier om een afspraak te maken